måndag 8 februari 2016


Stjärnans fritidshem vecka 6


 

Hej alla barn och föräldrar! Nu är vi tillbaks här på bloggen efter frånvaro förra veckan. Vi ber om ursäkt för detta, det var mycket annat som kom i vägen. Måns är tillbaka men har tyvärr ingen dator denna vecka inkludera gärna honom ändå i era mail. Vi vill även passa på att påminna alla om att fylla i lovlänken angående sportlovet, om ni inte lyckas få tillgång till den (har hört att det varit lite strul) går det bra att maila mig på: hampus.wahlstrom@stockholm.se så fyller vi i listorna manuellt.

 

OBS! Denna vecka torsdag 11/2-16 är det APT vilket som vanligt betyder att fritidshemmet stänger tidigare närmare bestämt 15.45.

 

Det här händer vecka 6

 

Måndag: Vi börjar veckan som vanligt med att vara ute på skolgården och därefter ta det lugnt med spel och skapande inne på fritids.

 

Tisdag: Efter ett par veckors uppehåll kör vi igång med tisdagsgrupper igen. Vi kommer även att fira fettisdagen med lite förtärande av semlor. Inga nötter eller mandlar förekommer och allergifria bullar finns till dem som behöver.

 

Onsdag: Tema skola fritids.

 

Torsdag: Utflyktsdag! Årets första och det har vi sett fram emot. Med lite varm dryck och mellanmål beger vi oss till Blackebergsparken. Vi är tillbaka senast 15.30.

 

Fredag: Elevens val och därefter avslutar vi veckan i lugn och ro på fritids med lite alla <3 dag pyssel.

 

Trevlig vecka önskar,

Personalen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar