torsdag 24 november 2011

Fritids

Hej allihopa!

Här kommer mitt första blogginlägg den här terminen. Bloggen kommer nu att också uppdateras oftare med information ifrån oss omsorgspersonal som jobbar i klassen.

Missar man information här på bloggen så finns det även en whiteboard tavla i vår hall ( ingång G ). Där finns information om de aktiviteter som vi i barnomsorgen har under kommande vecka ( tavlan uppdateras måndagar ).



Igår, onsdag, var det premiär för 1B att få gå på "Upptäckargrupp". Vi går ut i närliggande skogsområden varannan onsdag ( se tavla/blogg ) och äter mellanmål samt leker i skogen. Anledningen till att det är varannan vecka är att gruppen alterneras med klass FA. Medföljande personal är undertecknad samt Peter som arbetar i klass FA.
Vi är borta ifrån skolan 13:45-15.30 men kan nås på tel: 08-50807655

Vi har nu varit iväg en gång med varje klass och vi har hört mycket positivt från barnen i båda klasserna så vi som personal hoppas kunna fortsätta med denna grupp under hela läsåret då vi märker att behovet av att vara ute och fritt få leka/röra på sig i skogen är stort + att upptäcka nya saker är alltid spännande:).

För att se hur det kan se ut när vi äter "mellis" i skogen se ovan beskriven wb-tavla för bild.

Mvh

Fredrik Wetterborg
F-2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar