torsdag 19 december 2013

v. 51

Hej!

Den här veckan har vi haft en riktig mysvecka. Vi har jobbat klart, tömt pärmarna och julpysslat. Barnen har  känts så lugna, det verkar som om dem har njutit av julstämningen denna vecka. En riktigt bra avslutning innan jullovet helt enkelt!


I svenska har vi jobbat med bokstaven Uu. Vi har tränat på att skriva bokstaven, vi har lyssnat efter bokstavsljuden och gjort en ordsamling med u-ord.
Läxa till onsdag 8/1: Kapitel 16 Prata ut i Den magiska kulan och uppgifterna som är kopplade till texten i läxboken på s.18.

I NO:n har vi varit på Naturhistoriska Riksmuseet. Ett besök som inte riktigt blev som vi hade planerat då det blev strömavbrott och vi vid två tillfällen fick utrymma museet. Vi hann trots detta med att se hela utställningen  Djuret Människan och barnen var nöjda med besöket. Vi vuxna som var med kände oss stolta när vi kom tillbaka till skolan, barnen uppförde sig exemplariskt under hela dagen.

Barnen får med sig en Julläxa hem, där de ska skiva och rita om någon speciell händelse från jullovet. Läxan lämnas in onsdagen den 8/1.


Lite viktiga datum framöver;
7/1 Studiedag, fritids är öppet som vanligt.
8/1 Skolan börjar och vi går efter schemat.
14/1 APT och fritids stänger tidigare
v.5-8 Utvecklingssamtal


God Jul & Gott nytt år!
Julia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar