tisdag 25 augusti 2015


Stjärnans fritids vecka 35


 

Hej alla barn och föräldrar! Här kommer en något sen uppdatering från oss om vad som händer på stjärnans fritids vecka 35. Det har varit väldigt mycket att stå i dem senaste dagarna och vi vill be om ursäkt för att bloggen inte uppdaterats men hoppas att ni har överseende med detta.

 

Det har varit några rockader vad gäller personalen i 3:an vilket ni säkert har uppmärksammat. Vi vill därför välkomna Gunilla som är ny klassföreståndare i 3b och Måns som arbetar som fritidsledare i 3b och på fritids under eftermiddagarna. Om ni inte har fått tillfälle att träffa dem kan ni göra det på föräldramötet i september. Vi finns såklart också här i skolan.

 

På fritids har vi planerat en massa roliga aktiviteter och teman inför höstterminen och ser fram emot ett härligt och roligt läsår både i skolan och på fritids.

 

Såhär ser veckan ut på Stjärnans fritidshem v35


Måndag: I måndags var vi ute på skolgården och njöt av det fina vädret.


Tisdag: Idag tisdag kommer vi att bege oss upp till Blackebergsparken för utflyktsdag vi är tillbaka på skolan ca 16.00. Utflyktsdagarna kommer tillsvidare att vara på tisdagar.


Onsdag, torsdag: Under onsdagen och torsdagen kommer vi att påbörja lära känna arbete här på fritids. Under dem inledande veckorna kan det vara bra både för barn och ny personal att lära känna varandra. Vi kommer att börja med att skapa personliga namnskyltar till våra fritidslådor.


Fredag: På fredag kommer vi att köra utelekar och sammarbetsövningar. Vi kommer att befinna oss antingen här på skolgården eller på FK-vallen (om vi är på FK sätter vi upp en lapp på dörren.)


 


Med vänliga hälsningar, barnen och personalen på Stjärnans fritidshem

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar