fredag 28 augusti 2015


Stjärnans fritidshem vecka 36

 
Hej alla barn och föräldrar! Nu har terminen börjat dra igång på allvar, så också på fritids. Den gångna veckan har vi bland annat varit på utflykt till Blackebergsparken, stylat våra fritidslådor och lekt lekar uppe på FK-vallen. Nästa vecka kommer vi att fortsätta med sammarbete och lära känna aktiviteter och barnen kommer bl.a. få skapa tavlor av sig själva som vi sätter upp på väggen på fritids. Till detta har vi bett barnen ta med en bild på sig själva som dem tycker representerar dem och där man tydligt ser vem det är. Vi vill be er föräldrar att hjälpa era barn med dessa bilder som vi vill ha på fritids senast onsdag. Det är fortfarande några lappar angående tider på fritidshemmet som saknas och vi vill be er skicka med dem så snart som möjligt så att listorna blir uppdaterade. Eftersom det har varit varmt och soligt dem senaste veckorna och eventuellt är det fortsättningsvis är det bra om en vattenflaska till era barn kan finnas på plats på fritids. OBS! Den 24:e september kommer alla fritidspersonal att närvara på en föreläsning angående genus. P.g.a. detta kommer fritids att stänga tidigare. Mer information kring detta kommer ut via bitr.rektor, vid behov av jour kontakta bitr.rektor.
 
 
 

Det här händer på stjärnan vecka 36

 
Måndag: Eftersom vädret inte ser ut att tillåta oss ha utflykt på tisdag blir det på måndag istället. Vi kommer att ta oss till koängen och spela brännboll.
 
Tisdag: På tisdag har vi infört en ny aktivitet vilket innebär att en fredagskommitté lottas fram som får diskutera ihop sig kring fredagarnas aktivitet. Vi kommer också att ha speldag med allt från kort till rollspel.
 
Onsdag och torsdag: Under dem här två dagarna kommer vi att skapa namntavlor med bilder på alla barn och personal.
 
Fredag: På fredag kör vi fredagsgruppens förslag!
 
Trevlig helg önskar personalen, stjärnans fritidshem

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar