onsdag 20 oktober 2010

Onsdag i oktober

Hej hej,
Nu är det riktigt kallt och blött ute, det vore bra om ni ser över era barns kläder. Det behövs både en tjockare jacka, utebyxor, mössa och vantar för att inte frysa på raster och Fritids. Håll koll på att det alltid finns stövlar och regnkläder som passar i skolan. Det finns en hel del "kvarglömda" kläder som ligger i en grön tunna i hallen, ta som vana att titta där i lite då och då så kanske ni hittar några av era barns försvunna kläder!

På tisdag nästa vecka är det personalmöte, då stänger vi 15.45!

Onsdag den 27/10 är det Nallebjörnensdag, då tänkte vi att alla barn i klassen ska ta med sig ett gosedjur(måste inte vara en nalle). Vi kommer att hitta på lite olika aktiviteter kring dessa varelser under dagen.

Idag onsdag var det som vanligt idrott på förmiddagen. På Matematiken fortsatte vi att arbeta med sortering av olika slag. Idag var det en ganska klurig uppgift där barnen skulle sortera efter ätligt, oätligt, tungt, lätt, klot, halvklot och tunn. Barnen skulle måla staplar i ett diagram med rätt antal. Det slutade med att vi gjorde uppgiften tillsammans. På eftermiddagen gick Hajarna genom läxan i Livsviktigt boken. Det är alltid roligt att höra barnen berätta om sig själva!

Idag var Wilmas mamma Ulrika med i klassen, det är trevligt med föräldrabesök!

Trevlig kväll!
Angelica, Carina och Tiina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar