måndag 4 oktober 2010

Måndags information

Hej,

Idag har skolsyster Susanna hämtat barnen i klassen i smågrupper och gjort en synundersökning. Barnen har fått med sig ett brev hem idag angående synundersökningen. Så titta i era barns ryggsäckar!

Jag har mailat ut en inbjudan till ett informationsmöte angående skolwebben och bedömning, den är i Ljushallen 21 oktober kl:18.30-19.30.

Nu är våra bilfria veckor avklarade och vi håller på att räkna ihop resultatet. Vi håller tummarna för att vår klass ska bli en av de vinnande klasserna på skolan. Hur som helst så har alla i klassen kämpat på och samlat in en hel del poäng!

Läsläxa den här veckan är s.19-22 i "Förstagluttarna" och s.5 i läxboken kapitlet heter "Leka och läsa". Läxan lämnas in och förhörs som vanligt på fredag.

Läxan i Livsviktigtboken om "Favoriter" lämnas in på onsdag.

Det har börjat bli kallt på morgonen, så det är bra om barnen har mössa och vantar i skolan så de slipper frysa på rasterna och på Fritids på eftermiddagen.

Veckans bokstav är Ee och sången den här veckan handlar om en elefant och en ekorre.

Sista timmen idag hade Tiina "Röris" med barnen, det är ett bra tillfälle för barnen att skaka loss... Sen avslutas passet med lite avslappning!




MVH Angelica, Tiina och Carina

1 kommentar:

  1. Tack för bra info & Kul med de fina bilderna! Peppe-Märtas pappa

    SvaraRadera