fredag 26 november 2010

1B´s julgran!


Hej,


Nu är det fredag igen. Ibland känns det som om veckorna bara består av måndagar och fredagar, de andra dagarna bara flyger förbi.

Jag vill tacka alla barn och föräldrar som haft utvecklingssamtal den här veckan för trevliga och stimulerande samtal, jag hoppas ni också känner att det har varit bra och utvecklande samtal! Nu är 23 av 27 samtal avklarade, och de som ännu inte haft kommer att ha samtal i nästa vecka.

Eftersom julen närmar sig med stormsteg så har klassen gjort en gran tillsammans, den är gjord av barnens handavtryck på grönt papper. Idag har vi gjort julgranskulor och satt upp i granen, de blir som en adventskalender eftersom kulorna har två målade sidor, en framsida som är själva kulan och en baksida där eleverna själva har fått rita/skriva sin egen julhälsning till klassen. Eftersom vi inte är i skolan på söndag, så har vi tänt första adventsljuset i klassen idag.

Barnen var med i en teckningstävling under "trafikveckorna", de vann varsina reflexer som de fått med sig hem idag. Det kan verkligen behövas nu när det är mörkt både på vägen till och från skolan.

På onsdag 1/12 är det personalmöte på fritids igen, vi stänger därför kl 15.45.

Det vore bra om ni föräldrar och barn tar som vana att titta på tavlan i hallen ovanför krysslistorna, där finns information om Fritidsgrupperna på eftermiddagarna.

På måndag kommer Jenny Svensson till klassen och hälsar på efter den första rasten, hon ska försöka komma en gång till innan jul så att alla barn får träffa henne innan jullovet.

Trevlig första advent,

Angelica, Carina och Tiina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar