torsdag 16 december 2010

Julpyssel och julavslutning!

Hej,

Igår hade vi julpysseldag på F-2. Barnen var tillsammans med sina faddrar(2A) och fadderbarn(FA). De fick gå runt till olika stationer och pyssla med diverse saker. De fick bla göra smällkarameller, julkort och snögubbar. När de ville äta sin frukt fick de gå in i FB´s byggrum och titta på lite gamla Kalle Anka kortfilmer en stund. Det var verkligen en lyckad och trevlig pysseldag! De större barnen var väldigt omhändertagande och hjälpsamma mot de mindre barnen! Jag hoppas att ni har fått hem lite fina julsaker som barnen producerat.

På Måndag den 20/12 kl 18.00 är det Julavslutning på skolgården. Det är en helt vanlig skoldag på dagen då vi kommer att städa klassrummet och göra färdigt sådant som inte blivit klart. Fritids stänger 17.30.
Efter Julavslutningen på skolgården kommer vi att träffas utanför kaninburen vid grinden in till F-2. Där kommer vi att dela ut terminsintyg och önska varandra God Jul.

Idag var Jenny Svensson och hälsade på i klassen igen, hon var med oss i matsalen och åt julbord. Barnen tycker det är spännande att träffa sin blivande fröken.

Trevlig helg
Angelica, Tiina och Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar