måndag 18 maj 2015


Stjärnans fritidshem vecka 21


Hej alla barn och föräldrar! Hoppas att ni alla har haft en riktigt trevlig och skön långhelg i samband med Kristi himmelsfärd. Här på fritids får vi erkänna att det var tämligen lugnt under klämdagen i fredags. I övrigt så var den gångna veckan mycket fartfylld bland annat under firandet av fritidshemmens dag i tisdags. Då fick barnen delta i flera olika stationer bland annat vattenballongskast där det gällde att kasta en vattenballong så långt som möjligt och kokosbollskatapulten där man skulle träffa en fritidspersonal med hjälp av kokosbollar och en katapult vi som stod i stationen har fått nog av dessa sötsaker för en livstid. I övrigt har vi varit på skolgården och i aktivitetsgrupper och i onsdags trotsade vi regnet och begav oss till FK-vallen vilket uppskattades av barnen. Dock var det många som inte hade regnkläder med sig. Trots att vi faktiskt är inne i slutet av maj så kommer det dagar då regnet öser ner så vi ser gärna att regnkläder finns till hands i skolan.

 

Det här händer på Stjärnans fritidshem vecka 21


 

Måndag: Vi startar veckan med att vara på skolgården en stund efter mellanmålet. Därefter går vi in och leker i aktivitetsgrupper.

 

Tisdag: Äntligen dags för ett ordentligt lotta lekkompisar igen. Denna vecka kommer vi endast della in barnen i lottade grupper därefter får dem själva bestämma vad dem vill göra, t.ex. spela spel, konstruera, skapa i ateljén eller dylikt. Om vädret sedan tillåter går vi ut på skolgården.

 

Onsdag: Utflyktsdag! Det var ett tag sedan vi var i Blackebergsparken, därför beger vi oss dit denna vecka. Det ska eventuellt regna så glöm inte gallonisar.

 

Torsdag: Vi är på skolgården och går sedan in i aktivitetsgrupper, sol är utlovat av meterologerna så vi hoppas på en skön eftermiddag i den.

 

Fredag: Fredag är lika med fredagskul. Denna vecka är det disco som står på schemat.

 

Med reservation för eventuella ändringar.

 

Med vänliga hälsningar,

Personalen, Stjärnans fritidshem

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar