fredag 29 maj 2015


Stjärnans fritidshem vecka 23


Hej alla härliga barn och föräldrar! Nu står vi inför den sista hela veckan innan skolavslutningen och därefter ett efterlängtat sommarlov. Vi har under den gångna veckan njutit av det härliga vädret både på skolgården och i Blackebergsparken under onsdagens utflykt. I tisdags lottade vi lekkompisar där vi bland annat har infört ett rollspel som heter Maffia och som är väldigt uppskattat bland barnen. I övrigt har vi lekt i aktivitetsgrupper där även pingis (äntligen säger säkert många av er) har införts. I övrigt vill vi bara tacka er för alla svar och feedback vi har fått från fritidsenkäten, det är till stor hjälp för oss när vi utvärderar och diskuterar hur vi ska utveckla verksamheten.

 

Trevlig helg önskar personalen på Stjärnans fritidshem.

 

Detta händer på Stjärnans fritidshem vecka 23


 

Måndag: Vi går ut på skolgården efter mellanmålet därefter går vi in i aktivitetsgrupper.

 

Tisdag: På tisdag kommer vi ha kompisdag tillsammans med treorna där vi också uppmärksammar hälsans dag. Vi går till FK-vallen och kör turnering med brännboll, fotbollslek, ultimate frisbee och boule. Vi kommer att sätta igång kl.15.00 och är klara ca 16.00. Vi beräknar vara tillbaka på skolan ca 16.15.

 

Onsdag: Vi byter utflyktsdagen och kör lotta lekkompisar under onsdagen. Denna vecka kommer kompisgrupperna att fokusera på att pynta och göra fint inför skolavslutningen.

 

Torsdag: Gymnastiksalen står till vårt förfogande denna torsdag och en sådan chans får vi inte missa. Adina tar med sig en grupp dit dem övriga är på skolgården och därefter kör vi aktivitetsgrupper inomhus.

 

Fredag: Fredagar=fredagskul! Denna vecka är det lekfredag och det innebär att barnen får ta med sig en leksak till skolan.

 

Med reservation för eventuella ändringar.

 

Med vänliga hälsningar,

Personalen, Stjärnans fritidshem

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar