tisdag 15 september 2015


Stjärnans fritids vecka 38


 

Hej alla barn och föräldrar! Hoppas att ni alla har haft en bra vecka. Hos oss på Stjärnan har det varit väldigt bra. Vi har bland annat varit i Blackebergsparken lekt och spelat alternativ brännboll och jag kan gladeligen meddela att alla moment i utflykten gick mycket bättre än föregående vecka. Vi har även spelat pingis i ljushallen, fortsatt med våra namnskyltar och i fredags var vi på FK-vallen och lekte zombie-kull vilket var fredagskommitténs aktivitetsförslag. Bloggen från fritids kommer att uppdateras på måndagar tillsvidare. Vi vill även berätta att Idrottslyftet nu har dragit igång och hålls på måndagar mellan kl.15.00 och 16.00. I övrigt vill vi bara säga glöm inte kläder efter väder och ha en fortsatt trevlig vecka.

 

Det här händer på stjärnans fritids vecka 38


 

Måndag: Idrotslyftet drog igång och det är en lokal rugbyklubb som är här och presenterar sig i kaninburen. Vi andra är på skolgården.

 

Tisdag: Regnigt och dant! Vi är inne på fritids och pysslar, spelar och lägger pärlplattor. Vi kommer även att lotta veckans representanter för fredagskommittén.

 

Onsdag: Vi är på skolgården och leker.

 

Torsdag: Samarbetsövningar och lekar på FK-vallen. Tillbaka på skolan senast kl.15.45.

 

Fredag: Vi tar med oss mellanmål och kör utflykt till Indianstigen. Tillbaka på skolan senast kl.15.30.

 

Ha en bra vecka!

 

Med vänliga hälsningar, Personalen Stjärnans fritidshem

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar