fredag 6 februari 2015

Fritidshemmet Stjärnan vecka 7

Hej alla stjärnbarn och föräldrar!
Vi vill börja med att påminna om att det är APT på torsdag och att fritids därför stänger klockan 15.45!

Denna vecka har varit full av snö så pulka åkningen i Koängen blev super lyckad. Både stora och små svischade ner för backen hela eftermiddagen. Igår fick den rosa och gröna gruppen testa på basket med den två meter långa instruktören som alltid satte bollen i korgen. Barnen var väldigt duktiga på att lyssna på honom vilket gjorde oss väldigt stolta.

Idag har vi haft leksaksdag och det har gått förbi utan tårar. Kanske var det för att solen valde att skina ner på oss idag eller för att barnen var så glada över att äntligen få ta med sig sina gosedjur och fotbollskort.

Det här händer på Stjärnan vecka 7
TEMA – KOMPIS! Inspirerade av att de är alla hjärtans dag på lördag kommer vi att ha tema "kompis" hela veckan. Barnen kommer att få en hemlig kompis i början av veckan och det kommer att erbjudas olika typer av aktiviteter med tema kompis hela veckan. Vi kommer att avsluta med Kompis-fredag tillsammans med 3orna.

Måndag och tisdag: Utelek och därefter aktivitetsgrupper inomhus på stjärnan.

Onsdag: Vi går på utflykt till Blackebergsparken. Denna gång äter vi mellanmål på skolan innan vi går iväg och är tillbaka ca 16.00.

Torsdag: På torsdag är det idrottslyftet kl.15.00–16.00 för den lila och gula gruppen. Även fast att fritids stänger klockan 15.45 så har vi valt att låta barnen köra klart hela basket passet. Dock ber vi er att hämta dem i gympasalen.

Fredag: På fredag är det kompisfredag. Vi kommer att avsluta vår kompis vecka med att göra något spännande tillsammans med treorna.

(Med reservation för eventuella ändringar.)

Trevlig helg önskar,
Adina, Hampus, Saada och Sanela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar