torsdag 2 april 2015


Stjärnans fritidshem v16


 

Hej alla härliga barn och föräldrar hos Stjärnans fritidshem! Här kommer lite information vad som sker vecka 16 eftersom det nästa vecka är påsklov. Tjoho! Den gångna veckan har vi fortsatt med vårt ”Lotta lekkompisar” arbete både utomhus och inomhus. På onsdagen gjorde vi åter ett besök på FK-vallen vilket var väldigt uppskattat av barnen. 2b har även spelat upp sin teater ”Snövit och de nio dvärgarna” som var väldigt lyckad. Vi har observerat att flera av barnen fortfarande saknar överdragsbyxor i skolan. Aprilvädret har ju redan pågått även under mars månad men namnet talar ju för sig själv för ert barns och eran skull så ta gärna med överdrag till skolan. Vi har även hört att flera av er lystrat till förra veckans blogginlägg angående våldsspel vilket uppskatas mycket av oss i personalen och denna vecka har vi inte stöt på några lekar av denna natur.

 

Detta händer på Stjärnans fritidshem v16


 

Måndag: Vi fortsätter med ”Lotta lekkompisar” där en grupp är i kaninburen. Övriga är på skolgården och sedan går vi in i aktivitetsgrupper.

 

Tisdag: ”Lotta lekkompisar” inomhus. Sista veckan för våra nuvarande grupper. Veckan därpå lottar vi nya och arbetet i dessa kommer att vara friare men fortfarande utifrån en speciell aktivitet. Därefter går vi ut på skolgården.

 

Onsdag: Utflyktsdag! Denna gånga beger vi oss till Kokosparken.

 

Torsdag: På torsdag är vi på skolgården efter mellanmålet. Adina tar en grupp till gymnastiksalen och dem andra går in i aktivitetsgrupper efter utevistelsen.

 

Fredag: Mysfredag stor på turordningen den här veckan vi kommer även att diskutera bland annat kulans framtid under vårt fritidsråd.

 

Med reservation för eventuella ändringar.

Information angående påsklovet utkommer till dem som ska befinna sig här under lovet på tisdag den 7/4. Senaste tid att infinna sig på fritids är kl.10.00


 

Glad Påsk önskar personalen på Stjärnans Fritidshem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar