fredag 30 januari 2015

Fritidshemmet Stjärnan vecka 6



Hej kära barn och föräldrar! Denna vecka har det hänt väldigt mycket roligt på fritids. Först och främst så har vi (som ni ser i rubriken) gett tvåornas fritids namnet”Stjärnan” och i skrivande stund pågår en underhållande invigningsfest med dans, popcorn och saft. Vi har också städat en hel del på avdelningen under torsdagen, rensat våra fritidslådor, hyllor och sorterat material. Under onsdags eftermiddagen åkte vi som ni säkert alla vet pulka i en isig och blöt backe. Några tyckte att det var lite väl blöt och kallt men på det stora hela med lite varm choklad i magen var det väldigt roligt. Nästa vecka på torsdag kl. 15.00 börjar idrottslyftet det innebär att alla barn i tvåan kommer få vara med och prova på två olika sporter under fritidsverksamheten vilka är basket och handboll. För att förbättra en redan väldigt bra sammanhållning mellan våra två klasser har vi bestämt oss för att blanda klasserna. Nu på torsdag är det den rosa och den gröna gruppen som ska få testa på basket och nästa vecka är det den lila och den gula gruppen som testar handboll.

Vi har skrivit tidigare på bloggen att vi ska uppdatera er med våra mail adresser om det är så att ni vill skriva och fråga oss något. Dem kommer här.


Adina (rosa gruppen) adina.forsell@stockholm.se


Hampus (lila gruppen) hampus.wahlstrom@stockholm.se


Saada (gula gruppen) saada.nour@stockholm.se


Sanela (gröna gruppen) sanela.mladenovic@stockholm.se


Det här händer på Stjärnan vecka 6



Måndag och tisdag: Vi startar veckan med att vara ute på skolgården och därefter gå in i aktivitetsgrupper på fritids.


Onsdag: Vi går på utflykt. Blir det mycket snö gör vi ett nytt försök på Koängen annars går vi upp till Blackebergsparken. Vi påminner barnen om pulka och stjärtlapp och är oavsett utflyktsmål tillbaka senast kl.16.00.


Torsdag: På torsdag är det idrottslyftet kl.15.00–16.00 först ut är den rosa och gröna gruppen. Det kan vara bra att uppmärksamma vilken fritidsgrupp ert barn tillhör, 2a är indelade i rosa och lila grupp och 2b i gul och grön grupp.


Fredag: Fredag är som alltid förknippat med någon form av fredagskul. Denna fredag är det leksaksdag som står på schemat. Det innebär att barnen får ta med en valfri leksak. Elektronik såsom mobiltelefoner, portabla konsoler, radiostyrda fordon och dylikt ingår inte i den kategorin och ska alltså stanna hemma, vi informerar självklart barnen om detta.


Med reservation för eventuella ändringar.


Trevlig helg önskar,

Adina, Hampus, Saada och Sanela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar