måndag 23 mars 2015


Stjärnans fritidshem v13


 

Hej alla barn och föräldrar hos stjärnans fritidshem! Välkomna till en ny vecka hos oss. Vi vill börja med att be om ursäkt för att vi inte uppdaterade bloggen i fredags men således detta nu och hoppas att ni hinner ta del av informationen angående vad som sker denna vecka. Vecka 12 var en otroligt härlig vårvecka. Vi har varit ute mycket och gjorde bland annat en utflykt till Blackebergsparken. Tyvärr ser denna vecka inte ut att bli lika behaglig väderleksmässigt och vi vill därför återigen påminna om vikten av att se över om ert/era barn har regnkläder på plats i skolan. I övrigt har vi fortsatt med vår nya aktivitet lotta lekkompisar och förra veckan började i även med detta utomhus i form av olika kull och samarbetsövningar i kaninburen. Dem nya aktiviteterna ingår även i ett kontinuerligt arbete kring mobbning och utanförskap och under fredagens ”kompisfredag” såg vi således filmen ”Bäst i Sverige”. En film av Ulf Malmros och Peter Birro som berör just dessa ämnen och får kugghjulen att börja snurra hos dem allra flesta, för er som inte sett den rekommenderas den varmt då det är en mycket trevlig familjefilm.

Det här händer på Stjärnans fritidshem v13


 

Måndag: Veckan börjar med att vi har ”Lotta Lekkompisar” i kaninburen för en grupp. Dem andra är på skolgården, därefter går vi in och har aktivitetsgrupper.

 

Tisdag: Vi är på skolgården efter mellanmålet. Efter detta går vi in och har ”Lotta lekkompisar” inomhus där vi fortsätter med slottsbygge, monsterskapande och spel. Saada kommer även att träna på teatern ”Snövit och dem nio små dvärgarna” tillsammans med klass 2b i byggrummet.

 

Onsdag: På onsdag är det som vanligt utflyktsdags, denna vecka beger vi oss till Indiandstigen. Tillbaka ca 16.00.

 

Torsdag: På torsdag är det skolgården och därefter lek i aktivitetsgrupper som står på agendan. Adina kommer eventuellt att ta en grupp i gymnastiksalen, vilka som befinner sig där går att se på aktivitetstavlan. Saada kommer att träna på teatern tillsammans med klass 2b i byggrummet.

 

Fredag: På fredag är vi på skolgården en kort stund efter mellanmålet. Därefter går vi in och har ”fredagskul” denna vecka är det ”Disco fredag”

 

Med reservation för eventuella ändringar.

Mvh,
Personalen Stjärnans fritidshem

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar